Profit Cure

Profit Cure is in 2010 onstaan uit de fusie van Fimaneba en Administratiekantoor Karin van Rijn. Beide administratiekantoren zijn al meer dan tien jaar zelfstandig actief geweest.
Door de krachten te bundelen staat Profit Cure sterk in een constant veranderende markt en hebben wij de noodzakelijke kennis in huis om u goed te kunnen adviseren. Profit Cure is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs.

Inmiddels zijn we, in 2016, met een team van 9 man sterk; waaronder drie gecertificeerde fiscalisten.

Voor ons is meer dan duidelijk geworden dat iedere klant zijn 'eigen problematiek' kent. Dat is de basis voor de productspecialisatie naar MKB en MKB PLUS.

Ook voor onze kennis over Exact Online zijn wij gecertificeerd. Klik hier voor het certificaat.

 

Profit Cure MKB

Het team van Karin van Drielen staat klaar voor de startende ondernemer, de zzp-er die al enige tijd onderneemt en de IB-ondernemer met personeel. Uw begeleidingsbehoefte bestaat uit praktische uitvoering van de administratie en de daarmee samenhangende verplichtingen.

 

Profit Cure MKB PLUS

Nel Bakker en haar team staat klaar voor de grotere MKB bedrijven. De behoefte van u variëert van dagelijkse uit te besteden werkzaamheden tot alle mogelijke vormen van advies en dienstverlening op financiëel en fiscaal gebied.

"Boekhouders zonder stopwatch"